Ιταλική ομελέτα με κολοκυθάκια και δυόσμο - Εύκολη και μυρωδάτη
Αυθεντική ιταλική ομελέτα με κολοκυθάκια.
Η Ιταλική εκδοχή της ομέλετας λέγεται φριτάτα! Και είναι το ιδανικό πιάτο για ένα υγιεινό και χορταστικό πρωινό, μεσημεριανό και γιατί όχι, βραδινό.
Υλικά
- 3 κολοκυθάκια, μεσαίου μεγέθους
- δυόσμο, λίγο
- θυμάρι, λίγο
- 1 κρεμμύδι, μικρό
- 8 αβγά
- ελαιόλαδο, για τηγάνισμα
- 100 γρ. φέτα
- 1 πιπεριά πράσινη
- πιπέρι καγιέν, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com