Συνταγή για ζύμη ζυμαρικών για παπαρδέλες και κλασική σάλτσα με σκόρδο και ελαιόλαδο!
Υλικά
Για τη ζύμη ζυμαρικών
150 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1/2 κ.γ. αλάτι
2 αβγά
Για την aglio e olio
3 σκ. σκόρδο
4 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα του
40 γρ. ελαιόλαδο
1 πρέζα μπούκοβο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
μπούκοβο
φύλλα βασιλικού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com