Φτιάξτε ζουμερό ρολό με κιμά μοσχαρίσιο, πιπεριές, κασέρι και σερβίρετε με πατάτες baby.
Υλικά
Για τη γέμιση
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
100 γρ. ζαμπόν
1 κ.σ. θυμάρι
Για το ρολό
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κ.σ. κρεμμύδι, σε σκόνη
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
1 πρέζα μπούκοβο
1/2 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
1/4 ματσάκι μαϊντανό
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
50 γρ. σπιτική κέτσαπ
10 γρ. αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 αβγά
150 γρ. κασέρι
Για τη γαρνιτούρα
1 κιλό πατάτες baby, βρασμένες
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. βούτυρο
2 κλ. δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
100 γρ. νερό
1 κύβο κότας
1/2 ματσάκι βασιλικό
Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. βασιλικό
1 κ.γ. ελαιόλαδο
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com