Μια παραλλαγή του ελληνικού φρικασέ με σπανάκι, μανιτάρια, σολομό και σπιτική σάλτσα!
Υλικά
Για τον σολομό
800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
Για τη σάλτσα μουστάρδας
1 κ.σ. βούτυρο
1 σκ. σκόρδο
250 γρ. νερό
1 κύβο λαχανικών
150 γρ. κρέμα γάλακτος light
2 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
2 κ.σ. μαϊντανό
Για τη γαρνιτούρα
80 γρ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
150 γρ. μανιτάρια champignon
2 σκ. σκόρδο
400 γρ. σπανάκι
αλάτι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com