Γαλλική πίτα με κουνέλι και θυμάρι - Χορταστική και πεντανόστιμη
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Συνταγή για μία ιδιαίτερη πίτα με τραγανά φύλλα σφολιάτας και γέμιση με κουνέλι και θυμάρι.
Υλικά:
350-400 γρ. κουνέλι, χωρίς κόκαλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 εκ.
ελαιόλαδο, λίγο
αλάτι
πιπέρι
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
3 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
240 γρ. γάλα
200-250 γρ. mix τυριών, που λιώνουν
80 γρ. καλαμπόκι
3 κρόκους, ο ένας για άλειμμα
1 κ.γ. μουστάρδα, αγγλική
850 γρ. φύλλα σφολιάτας
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com