Γαλλική πίτα με κουνέλι και θυμάρι - Χορταστική και πεντανόστιμη

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Συνταγή για μία ιδιαίτερη πίτα με τραγανά φύλλα σφολιάτας και γέμιση με κουνέλι και θυμάρι.

Υλικά:



350-400 γρ. κουνέλι, χωρίς κόκαλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 εκ.




ελαιόλαδο, λίγο



αλάτι



πιπέρι



1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη



1 κ.γ. θυμάρι, ξερό



3 κ.σ. βούτυρο



2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.



240 γρ. γάλα



200-250 γρ. mix τυριών, που λιώνουν



80 γρ. καλαμπόκι



3 κρόκους, ο ένας για άλειμμα



1 κ.γ. μουστάρδα, αγγλική



850 γρ. φύλλα σφολιάτας

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved