Χορταστική κιμαδόπιτα με φύλλο κρούστας
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Αυτή η κιμαδόπιτα είναι η πιο νόστιμη και τραγανή πίτα που έχετε φτιάξει ποτέ. Ένας υπέροχος συνδυασμός του κιμά με λαχανικά και μαύρη μπίρα.
Υλικά
1 κρεμμύδι, μεγάλο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 καρότα
2 σέλερι
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
150-200 γρ. πελτέ ντομάτας
1 κιλό κιμά χοιρινό
1 κύβο κότας
330 ml μπίρα, μαύρη
4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
4 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
200 γρ. κασέρι, τριμμένο
1 αβγό
αλάτι, λίγο
πιπέρι
450 γρ. φύλλο κρούστας για πίτες
150 ml ελαιόλαδο, για τα φύλλα
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com