Εύκολη και γρήγορη συνταγή για μία τραγανή χειροποίητη πίτα με 3 διαφορετικά τυριά και μυρωδικά.
Υλικά
500 γρ. φέτα
200 γρ. κασέρι, τριμμένο
100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
200 γρ. γάλα
1 αβγό, μέτριο
60 γρ. βούτυρο, για τη γέμιση +100γρ για το άλειμμα των φύλλων
πιπέρι
500 γρ. φύλλο χωριάτικο, (περίπου 8-9 φύλλα)
σουσάμι, για το πασπάλισμα της πίτας
1 κ.σ. νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com