Πεντανόστιμη συνταγή για παιδιά: Γιουβαρλάκια κοκκινιστά

Ποιος είπε ότι τα γιουβαρλάκια τρώγονται μόνο αυγολέμονο;

Αν τα παιδιά δεν τρώνε τα κλασικά γιουβαρλάκια, σας έχουμε πρόταση: γιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάτας και ρύζι. Είναι γευστικότατα.

Υλικά

1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. βασιλικό, ξερό
1/2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. μπαχάρι
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. ρύζι γλασέ
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα
700 γρ. ντομάτα κονκασέ
700 γρ. νερό
2 καρότα
1 κ.σ. γεμάτη ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι

Για το σερβίρισμα

ελαιόλαδο
πιπέρι
βασιλικό
φέτα
ψωμί
ρίγανη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved