Το πιο νόστιμο κέικ με κακάο και κόκκινο κρασί. Φτιάξτε το ως τούρτα ή ατομικά γλυκάκια για κέρασμα.
Υλικά
220 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
130 γρ. κακάο
450 γρ. ζάχαρη μαύρη μαλακή
130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 βανιλίνες
500 γρ. κρασί κόκκινο
4 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com