Τα ζυμαρικά συνδυάζονται υπέροχα με σουπιές και μπόλικα μυρωδικά. Βράστε τις σε σιγανή φωτιά πριν ρίξετε τα ριγκατόνι.
Υλικά
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. μαραθόσπορο
1 κ.γ. μπούκοβο
800 γρ. σουπιές
50 γρ. κρασί κόκκινο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 1/2 λίτρο νερό
400 γρ. ριγκατόνι
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
πιπέρι
ρίγανη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com