Αυτές οι ζουμερές και τραγανές ψαροκροκέτες με πολλά μυρωδικά θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και ειδικά όσα αρνούνται να δοκιμάσουν ψάρι.
Υλικά
350 γρ. πατάτες
1 κ.σ. άνηθο
1 κ.σ. δυόσμο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
2-3 κ.σ. μαγιονέζα
140 γρ. τόνο, καπνιστό σε κονσέρβα
Για το πανάρισμα
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 αβγά
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
400 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
μαγιονέζα
λεμόνι
ρίγανη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com