Ατομικά ταρτάκια με αλμυρή γέμιση και κατσικίσιο τυρί. Ιδανικά για σνακ στο σχολείο ή για τραπέζι.
Υλικά:
15 γρ. βούτυρο, + έξτρα για τις ταρτιέρες
αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
400 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
3 αβγά, μέτρια
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. σχοινόπρασο, + έξτρα, για το σερβίρισμα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com