Φτιάξτε το μπακαλιάρο σε σουβλάκι και συνοδεύστε τον με γλυκοπατάτες για τα παιδιά και σκορδαλιά για εσάς ( ή και τα δύο).
Υλικά
Για το κουρκούτι
330 ml μπίρα, ξανθιά
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Για τον μπακαλιάρο
1 κιλό μπακαλιάρο, φιλέτο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
400 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
280 γρ. αραβικές πίτες, μικρές
1 αγγούρι
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
σκορδαλιά
γλυκοπατάτες, ψημένες
μαϊντανό
λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής akispetretzikis.com