Cheesecake σε σφολιάτα – Γρήγορο, νόστιμο και λαχταριστό γλυκό
Μια ακόμα συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε το αγαπημένο σας cheesecake μέσα σε τραγανά φύλλα σφολιάτας. Σερβίρετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Υλικά
Για τη γέμιση
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 αβγά, μεσαία
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
750 γρ. τυρί κρέμα
Για τη σύνθεση
850 γρ. φύλλα σφολιάτας
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com