Ένας εύκολος, νόστιμος τρόπος για να αξιοποιήσετε διαφορετικά τα παντζάρια σας.
Υλικά
Για τα παντζάρια τουρσί
6 παντζάρια, μικρά
300 γρ. νερό
200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
200 γρ. μηλόξιδο
200 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι , προαιρετικά
Για τη σαλάτα
200 γρ. σαλάτα mix
200 γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
4 κ.σ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com