Μία νόστιμη και γευστική συνταγή για καλαμάρια γεμιστά με ρύζι, ούζο, μπαχάρι και μυρωδικά μαγειρεμένα στην κατσαρόλα.
Υλικά
600 γρ. καλαμάρια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, μέτρια, ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
1/8 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
30 γρ. ούζο
160 γρ. νερό
70 γρ. ρύζι καρολίνα
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μάραθο, ψιλοκομμένο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
πράσινη σαλάτα
φέτες λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com