Ένας γευστικός τρόπος να συνδυάσετε το κουνουπίδι με τα ρεβίθια είναι αυτή η συνταγή η οποία είναι ιδανική και για χορτοφάγους. Το ντρέσινγκ θα την απογειώσει.
Υλικά
200 γρ. ρεβίθια, ξερά, ξεπλυμένα, βρασμένα, σουρωμένα και στεγνωμένα με πετσέτα
1 κουνουπίδι, χωρίς τα εξωτερικά φύλλα του και κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
ελαιόλαδο
αλάτι, χοντρό
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
1 κ.σ. μουστάρδα, σε σπόρους
1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
1/3 ματσάκι μαϊντανό, κομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com