Φτιάξτε καυτερό κοτόπουλο με τσίλι και συνοδεύστε το με σαλάτα από παντζάρια και τυρί γκοργκοντζόλα!
Υλικά
Για το κοτόπουλο
6 πιπεριές τσίλι
1 κ.σ. κύμινο
1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
50 γρ. ελαιόλαδο
2 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά
1 κύβο κότας
1.000 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
Για τη σαλάτα
600 γρ. παντζάρια, κατεψυγμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πιπέρι , ροζ
1 κ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
50 γρ. καρύδια
100 γρ. γκοργκοντζόλα
1 κ.σ. μαϊντανό
100 γρ. ρόκα
Για το σερβίρισμα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
ρόκα, τα φύλλα
1 κ.σ. θυμάρι
φέτες λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com