Κοτόπουλο cordon bleu στον φούρνο – Το μυστικό είναι στο πανάρισμα
Ζουμερό και πεντανόστιμο.
Μια κλασική αυθεντική συνταγή για κόρντον μπλου που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
Για το κοτόπουλο και τη γέμιση
1 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου
4 φέτες ζαμπόν
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
φύλλα βασιλικού
Για το πανάρισμα
50 γρ. κράκερ, αλμυρά
2 φέτες ψωμί για τοστ
50 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. μουστάρδα
φύλλα βασιλικού
2 κ.γ. πιπέρι
2 κ.γ. αλάτι
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 αβγά
Για το σερβίρισμα
50 γρ. ταχίνι
40 γρ. χυμό μήλου
ξύσμα λάιμ, από 1/2 λάιμ
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. ρόκα, ψιλοκομμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com