Gelato κακάο - Το απόλυτο γλυκό μετά το πασχαλινό τραπέζι

Φτιάξτε μόνες σας το αυθεντικό ιταλικό παγωτό!

Gelato κακάο - Το απόλυτο γλυκό μετά το πασχαλινό τραπέζι

Ένα παγωτό που θα σας το ζητάνε συνέχεια τα μικρά σας! Ότι πρέπει να το χαρούν σήμετα το απόγευμα!

Συστατικά

4 γρ. φύλλα ζελατίνης, + λίγο νερό για να τα μουλιάσουμε
450 γρ. γάλα, 3,5%
160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
30 γρ. κακάο
30 γρ. γλυκόζη
30 γρ. γάλα σε σκόνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κ.γ. αλάτι
80 γρ. κρόκους, από 4 μέτρια αβγά
270 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

Για το σερβίρισμα

50 γρ. φουντούκια, σπασμένα
φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved