Πανσέτες με ασιάτικη μαρινάδα – Διαφορετικές στη γεύση και πολύ νόστιμες
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Συνταγή για χοιρινές πανσέτες με μαρινάδα από χοϊσίν, σόγια και μέλι. Ιδανική για BBQ ή ακόμα και στον φούρνο.
Υλικά
12 πανσέτες, χωρίς κόκκαλο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
πιπέρι , φρέσκο
Για τη μαρινάδα
120 γρ. σάλτσα hoisin
120 γρ. σάλτσα σόγιας
30 γρ. μηλόξιδο
100 γρ. μέλι
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. μείγμα 5 spices
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com