Αν σας αρέσουν τα μοσχαρίσια παιδάκια αλλά θέλετε να τα μαγειρέψετε με έναν διαφορετικό τρόπο, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Υλικά
2 κιλά παϊδάκια μοσχαρίσια
Για τη μαρινάδα
2 κ.σ. κακάο
3 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 κ.σ. κρεμμύδι, σε σκόνη
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
1 κ.γ. τζίντζερ, ξερό, σε σκόνη
1 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
1 κ.γ. ρίγανη, ξέρη
Για το σερβίρισμα
1 κιλό γλυκοπατάτες
2 σκ. σκόρδο
δεντρολίβανο
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com