Γλυκό με αβγά τηγανητά - Μια πρωτότυπη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε

'Ενα νόστιμο κέικ, ιδιαίτερο στη γεύση .

Γλυκό με αβγά τηγανητά - Μια πρωτότυπη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε

Φτιάξτε ένα κέικ με ένα απαλό γλάσο και σερβίρετε με κομπόστα ροδάκινο και μπέικον καρύδας.

Υλικά

Για τη βάση

260 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
170 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
170 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
130 γρ. ασπράδια, από 4 μέτρια αβγά
1 αβγό, μέτριο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
250 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου

Για την επικάλυψη

500 γρ. γάλα
30 γρ. ζάχαρη άχνη
30 γρ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
420 γρ. ροδάκινα, σε κομπόστα
μπέικον καρύδας

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved