Φτιάξτε μανιτάρια τουρσί, με πανάρισμα για tempura και τυλίξτε τα σε αφράτες πίτες χορταρικών!
Υλικά
Για το τουρσί
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
1/2 κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
Για την τεμπούρα
140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
80 γρ. κορν φλάουρ
αλάτι
330 γρ. σόδα , παγωμένη
400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλσα
100 γρ. ντοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 ματσάκι κόλιανδρο
50 γρ. σάλτσα σόγιας
Για τη σύνθεση
340 γρ. πίτες χορταρικών
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για το σερβίρισμα
κόλιανδρο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com