Wrap με μανιτάρια τεμπούρα και νόστιμη σάλτσα

Mια συνταγή  από τον Άκη Πετρετζίκη.

Wrap με μανιτάρια τεμπούρα και νόστιμη σάλτσα

Φτιάξτε μανιτάρια τουρσί, με πανάρισμα για tempura και τυλίξτε τα σε αφράτες πίτες χορταρικών!

Υλικά

Για το τουρσί

200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
1/2 κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους

Για την τεμπούρα

140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
80 γρ. κορν φλάουρ
αλάτι
330 γρ. σόδα , παγωμένη
400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σάλσα

100 γρ. ντοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 ματσάκι κόλιανδρο
50 γρ. σάλτσα σόγιας

Για τη σύνθεση

340 γρ. πίτες χορταρικών
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για το σερβίρισμα
κόλιανδρο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved