Συνταγή για σπιτική σάλτσα με 3 υλικά

Ποια είναι η διαδικασία για τη σπιτική σάλτσα

Φτιάξτε τη δική σας σάλτσα και διατηρήστε τη για 12 μήνες.

Χρήσιμο tip: Αφήστε τα βάζα για 12 ώρες χωρίς να τα πειράξετε. Όσο κρυώνουν, θα ακούτε έναν χαρακτηριστικό ήχο ο οποίος σας δείχνει ότι έχουν κλείσει αεροστεγώς.

Υλικά

  • 3 κιλά ντομάτες
  • 6 σκ. σκόρδο
  • 1/2 ματσάκι βασιλικό

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved