Εύκολη συνταγή για αφράτα, σπιτικά και μαμαδίστικα κεφτεδάκια με δυόσμο και ούζο. Συνοδέψτε τα με πατάτες ή ρύζι.
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, άπαχο
300 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 φέτες ψωμί για τοστ, μπαγιάτικες μουλιασμένες σε νερό και καλά στιμμένες
2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα
20 γρ. ούζο
4 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
Για το τηγάνισμα και το σερβίρισμα
αλεύρι γ.ο.χ.
δυόσμο
τζατζίκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com