Συνταγή για frittata, την ιταλική ομελέτα, με leftover λαχανικά και τυρί. Χορταστική και νόστιμη.
Υλικά
2 πατάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
6 κ.σ. ελαιόλαδο
350 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
30 γρ. σπανάκι baby
10 αυγά, μεσαία
150 γρ. κατσικίσιο τυρί
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
20 γρ. σπανάκι baby
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com