Παρφέ με καρύδα και σάλτσα κόκκινων φρούτων

Δοκιμάστε το!

Εύκολη συνταγή για αφράτο semifreddo καρύδας με σάλτσα φρούτων του δάσους.

Υλικά

Για το παρφέ

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
20 γρ. νερό
4 κρόκους, από μεσαία αυγά
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. ινδοκάρυδο
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κρέμα καρύδας, σε κονσέρβα, κρύα

Για τη σάλτσα κόκκινων φρούτων

300 γρ. φρούτα του δάσους, κτψ.
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
30 γρ. νερό
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1/2 λάιμ

Για το σερβίρισμα

καρύδα, σε flakes

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved