Το μοναδικό κέικ με ελαφρώς πικάντικη αλλά παράλληλα και γλυκιά γεύση. Ο ανανάς και το τζίντζερ κάνουν τη διαφορά
Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 120 γρ. ζάχαρη καστανή
- 3 αυγά
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 120 γρ. καρύδα, τριμμένη
- 200 γρ. ανανά, κομμένο σε κομμάτια 1εκ. + έξτρα
- φέτες για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com