Μαμαδίστικα κεφτεδάκια στο τηγάνι με δυόσμο
Ζουμερά και τραγανά κεφτεδάκια με τηγανητές πατάτες.
Συνταγή για τα κλασικά και αγαπημένα μαμαδίστικα κεφτεδάκια στο τηγάνι με δυόσμο και μαϊντανό!
Υλικά
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
120 γρ. ψωμί για τοστ, μπαγιάτικο
250 γρ. κιμά χοιρινό
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 αυγά, μεσαία
1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
Για το σερβίρισμα
πατάτες τηγανητές
σος γιαουρτιού
φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com