Κρέπες από σπανάκι με ψητά λαχανικά - Υγιεινό σνακ για το σχολείο και όχι μόνο

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Συνταγή για πράσινες κρέπες από σπανάκι χωρίς γλουτένη και γέμιση από γιαούρτι. Υγιεινό σνακ για εσάς και τα παιδιά.

Υλικά:

Για τις κρέπες

  • 2 αυγά, μέτρια, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κρόκο
  • 220 γρ. γάλα
  • 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 100 γρ. σπανάκι
  • 3 κ.σ. ηλιέλαιο, για το τηγάνι

Για τη γέμιση

  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 200 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
  • 2 καρότα
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/4 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved