Ατομικά κέικ μελιού χωρίς γλουτένη - Ιδανικά για κολατσιό στο σχολείο
Νόστιμα, θρεπτικά και εύκολα κεκάκια.
Φτιάξτε σπιτικά και αφράτα κεικάκια μελιού για μια διατροφή χωρίς γλουτένη.
Υλικά
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 200 γρ. μέλι
- 250 γρ. ηλιέλαιο
- 275 γρ. νερό
- 300 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 2 κ.σ. κρασί κόκκινο
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 4 αυγά, μέτρια
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη γκανάς
- 170 γρ. κουβερτούρα λευκή
- 110 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com