Καραμελωμένο τζίντζερ: Πώς θα το φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Το τζίντζερ έχει πολλά οφέλη για την υγεία του οργανισμού και ένας εναλλακτικός τρόπος για να το εντάξετε στη διατροφή σας είναι καραμελώνοντάς του. Μπορείτε να βάλετε το καραμελωμένο τζίντζερ στη σαλάτα σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως ντιπ γιαουρτιού.
Υλικά:
- 250 γρ. τζίντζερ, καθαρισμένο
- 500 γρ. νερό
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, για το σιρόπι και επιπλέον για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com