Μια πανεύκολη παραλλαγή για την κλασική και ελληνική γαλατόπιτα σε ατομικές φόρμες με πίτες βουτύρου.
Υλικά
- 700 γρ. γάλα, 3,5%
- 70 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ.σ. γεμάτη κορν φλάουρ
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 βανιλίνη
- 50 γρ. βούτυρο, κρύο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 αυγό, μεσαίο
- 4 πίτες βουτύρου
Για το σερβίρισμα
- ζάχαρη άχνη
- κανέλα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com