Μους γιαουρτιού με καραμελωμένα αμύγδαλα - Αφράτη και πεντανόστιμη

Έτοιμη σε λιγότερο από 30 λεπτά. 

Εύκολη συνταγή για δροσερή σπιτική μους με γιαούρτι, ινδοκάρυδο και λεμόνι.

Υλικά

Για τη μους γιαουρτιού

3 γρ. φύλλα ζελατίνης
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
20 γρ. ινδοκάρυδο
20 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τα καραμελωμένα αμύγδαλα

200 γρ. αμύγδαλα, ψημένα
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα

1 κ.σ. μέλι
φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved