Βασική συνταγή για εύκολες και γρήγορες, γλυκές ή αλμυρές,σπιτικές κρέπες. Ιδανικές για πρωινό, απογευματινό, βραδινό.
Υλικά
Για τις κρέπες
500 ml γάλα, 3,5%
100 ml κρέμα γάλακτος 35%, ή γάλα 3,5%
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
4 αυγά, μεσαία
50 ml σπορέλαιο, + έξτρα για το άλειμμα
2 πρέζες ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα
πραλίνα φουντουκιού
μπανάνες
μπισκότα, τριμμένα
τσένταρ
ζαμπόν
αυγό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com