Δύσκολο να αντισταθείς στις τηγανιτές πατάτες, ειδικά αν είναι τραγανές και πικάντικες. Φτιάξτε τις και απολαύστε τις με σως ταχίνι ή ως συνοδευτικό για κάθε σας γεύμα.
Υλικά
ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
3 πατάτες, μέτριες
250 γρ. αριάνι, ή γιαούρτι ανακατεμένο με λίγο νερό
1 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 1/2 κ.γ. αλάτι
1 1/2 κ.γ. πιπέρι
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.γ. κύμινο
2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
σος ταχίνι, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής akispetretzikis.com