Χοιρινό κότσι κλέφτικο για το γιορτινό τραπέζι
Χοιρινό κότσι κλέφτικο από τον Άκη Πετρετζίκη!
Εύκολη συνταγή για ζουμερό σιγοψημένο κότσι στη λαδόκολλα, ιδανικό για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!
Συστατικά
- 2 1/2 κιλά χοιρινό, κότσι, χωρίς δέρμα
- 4 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 4 σκ. σκόρδο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 25 γρ. αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 1/4 κ.γ. κανέλα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
- 1 κ.σ. μέλι
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
Για το σερβίρισμα
- μουστάρδα
- σάλτσα gravy
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com