Φτιάξτε ζυμαρικά με σέσκουλα και συνοδεύστε τα με μια πολύ νόστιμη γαρνιτούρα που είναι ιδανική τόσο για μακαρόνια όσο και για κρέατα. Για να κάνετε τη σάλτσα σαν γαρνιτούρα χρησιμοποιείτε 1 ¼ της κούπας γάλα αντί για 1 ¾! Τόσο απλά.
Υλικά
- 400 γρ. πένες
- 500 γρ. σέσκουλα, χωρίς τα παχιά κοτσάνια και τα
- φύλλα κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 440 γρ. γάλα, 3,5%
- 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com