Δοκιμάστε να φτιάξετε την πιο νόστιμη συνταγή για focaccia γεμιστή με ζαμπόν και τυριά. Μια πρωτότυπη εκδοχή του κλασικού ιταλικού ψωμιού.
Υλικά
- 4 αυγά, μεσαία
- 250 γρ. γάλα, 3,5%
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το πασπάλισμα της φόρμας
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. κοφτό ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- βούτυρο, για τη φόρμα
- 2 κ.σ. σουσάμι, λευκό
- 150 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
- 150 γρ. μανούρι, σε φέτες
- 70 γρ. mix τυριών
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com