Συνταγή για το πιο γρήγορο μίλφειγ
Φτιάξτε το πιο γρήγορο μίλφειγ για τις έκτακτες λιγούρες.
4 κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης
3 πακέτα σφολιατίνια
2 κρέμες γάλακτος των 350 ml
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
4 κουτιά (απ'το ζαχαρούχο) νερό
ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Ρίχνουμε σε μια λεκάνη το ζαχαρούχο, το νερό, τις κρέμες ζαχαροπλαστικής και τις κρέμες γάλακτος και ανακατεύουμε με το μίξερ για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να "στέκεται" η κρέμα μας.
Κόβω τα σφολιατίνια στη μέση (ώστε να έχω σφολιατίνια ίδιου μεγέθους, αλλά μισά στο πάχος). Όσα σφολιατίνια σπάσουν, τα βάζω στην άκρη γιατί θα τα χρησιμοποιήσω στο τέλος.
Στρώνω στο ταψί μία σειρά σφολιατίνια, βάζω τη μισή κρέμα, στρώνω πάλι με σφολιατίνια και μετά την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος, τρίβω τα υπόλοιπα σφολιατίνια και τα ρίχνω πάνω από την κρέμα ομοιόμορφα.
Καλύπτω το ταψί με διαφανή μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο να παγώσει.
Πριν σερβίρω, πασπαλίζω με λίγη ζάχαρη άχνη.
Πηγή: sintagespareas.gr