Vegan κριθαράκι με κεφτεδάκια κοκκινιστά
Νόστιμο και λαχταριστό φαγάκι για όλη την οικογένεια.
Συνταγή για το απόλυτο vegan κριθαράκι με κεφτεδάκια κοκκινιστά. Ιδανικά για χορτοφάγους και vegan αλλά και για όσους θέλουν να απέχουν απ'το κρέας.
Υλικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 300 γρ. vegan κεφτεδάκια
- 500 γρ. κριθαράκι, μέτριο
- 1 στικ κανέλας
- 1 φύλλο δάφνης
- 50 γρ. κόκκινο κρασί
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1,5 λίτρο νερό, καυτό
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. φυτικό τυρί, τριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com