Μια εδοχή της κλασικής γαλλικής πίτας που θυμίζει ομελέτα, με πατάτες, τυρί, μπέικον και ντοματίνια.
Υλικά
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- αλάτι
- 1 κ.γ. μέλι
Για την galette
- 4 πατάτες, μέτριες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μπέικον
- 100 γρ. ντοματίνια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ¼ ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com