Πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για galette πατάτας
Έτοιμη σε 35 λεπτά.
Μια εδοχή της κλασικής γαλλικής πίτας που θυμίζει ομελέτα, με πατάτες, τυρί, μπέικον και ντοματίνια.
Υλικά
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- αλάτι
- 1 κ.γ. μέλι
Για την galette
- 4 πατάτες, μέτριες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μπέικον
- 100 γρ. ντοματίνια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ¼ ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com