Σπιτική λαγάνα Fougasse - Είναι τραγανή και αφράτη
Για την Καθαρά Δευτέρα φτιάξτε μια νοστιμότατη λαγάνα.
H απόλυτη γαλλική συνταγή για σπιτική λαγάνα Fougasse. Δοκιμάστε την και φτιάξτε την στο παραδοσιακό σχήμα με τα σχέδια της επιλογής σας.
Υλικά
- 10 γρ. μαγιά ξηρή
- 350 γρ. νερό, χλιαρό
- 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό
- αλάτι
- αλεύρι γ.ο.χ.
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. νερό
- 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 40 γρ. σουσάμι
- 2 κ.σ. παπαρουνόσπορο
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com