Κοκκινιστή τηγανιά μανιταριών - Έτοιμη σε 30 λεπτά
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Δοκιμάστε μια διαφορετική εκδοχή της κλασικής τηγανιάς μανιταριών, φτιάχνοντας την πιο νόστιμη κοκκινιστή τηγανιά μανιταριών με πιπεριές!
Υλικά
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. μανιτάρια champignon
- 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 κ.σ. γεμάτες πελτέ ντομάτας
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 200 γρ. κόκκινο κρασί
- ⅓ ματσάκι μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Για το σερβίρισμα
- ψωμί, σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com