Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά με τραγανό κουρκούτι
Τηρήστε το έθιμο της 25ης Μαρτίου τρώγοντας μπακαλιάρο.
Η παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή για μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.
Υλικά
- 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα
- σπορέλαιο, για τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκούτι
- σκορδαλιά
- πατάτες τηγανητές
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com