Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά με τραγανό κουρκούτι

Τηρήστε το έθιμο της 25ης Μαρτίου τρώγοντας μπακαλιάρο.

Η παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή για μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Υλικά

  • 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα
  • σπορέλαιο, για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κουρκούτι
  • σκορδαλιά
  • πατάτες τηγανητές

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved