Δοκιμάστε να φτιάξτε το αγαπημένο σας παραδοσιακό γλυκό της Μάνης σε μια σοκολατένια εκδοχή με φύλλο κρούστας που θα σας ξετρελάνει!
Υλικά
6 φύλλα κρούστας για γλυκά
50 γρ. βούτυρο
Για τη γέμιση
1 λίτρο γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
50 γρ. μέλι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
60 γρ. βούτυρο
200 γρ. κουβερτούρα
2 αυγά, μεσαία
κρυσταλλική ζάχαρη, για το πασπάλισμα
Για την επικάλυψη
1 αυγό, μεσαίο
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
2 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
άχνη ζάχαρη
φύλλα δυόσμου