Χαλβάς Φαρσάλων στο τηγάνι - Πώς θα τον φτιάξετε
Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Εύκολη συνταγή για τον παραδοσιακό και κλασικό χαλβά Φαρσάλων αλλά σε ένα μόνο τηγάνι!
Υλικά
- 700 γρ. νερό
- 600 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. κανέλα
- 130 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας, λιωμένο
- 140 γρ. κορν φλάουρ
- 150 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
Για το σερβίρισμα
- κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com