Χαλβάς Φαρσάλων στο τηγάνι - Πώς θα τον φτιάξετε

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Εύκολη συνταγή για τον παραδοσιακό και κλασικό χαλβά Φαρσάλων αλλά σε ένα μόνο τηγάνι!

Υλικά

  • 700 γρ. νερό
  • 600 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 130 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας, λιωμένο
  • 140 γρ. κορν φλάουρ
  • 150 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα

Για το σερβίρισμα

  • κανέλα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved